Filmpje ‘Alles in Asse’ zet winkelaanbod in de kijker

Met het filmpje 'Alles in Asse' willen de lokale handelaars een positieve boodschap verspreiden.

Naar goede gewoonte organiseert het gemeentebestuur in de kerstperiode enkele evenementen om de lokale economie een boost te geven. Dit najaar willen we de Assese handelaars een extra duwtje in de rug geven met het promofilmpje 'Alles in Asse'. Deze kortfilm weerspiegelt het ruime aanbod aan winkels en horecazaken.

Heel wat lokale handelaars zijn er de laatste maanden in geslaagd om in te spelen op een snel veranderende retailomgeving en digitale trends. De consument is meer dan ooit online te vinden, wat zich uit in een gewijzigd aankoopgedrag. Daarom zetten handelaars sterk in op sociale media of digitale winkelkanalen zoals 'Storesquare'. Toch worden zij bijna dagelijks met heel wat uitdagingen geconfronteerd: de oprichting van grote winkelcentra, de concurrentie van webshops, ingrijpende wegenwerken, ...

Met het filmpje 'Alles in Asse' willen de lokale handelaars een positieve boodschap verspreiden. Naast een zeer ruim aanbod aan winkels en horecazaken, bieden de Assese handelaars professioneel advies, een glimlach en klantgerichte, persoonlijke service. Meer dan ooit staat de klant centraal.

Het filmpje laat zien hoe een jong koppel zich settelt in Asse en hoe ze vanaf nul hun appartementje inrichten met spullen uit Assese winkels. Ze ontdekken het ruime horeca-aanbod en de voordelen van lokaal shoppen.

Het gemeentebestuur ging hiervoor een samenwerking aan met 'Astemblief!', een jong productiehuis uit Herentals. Een trailer van het filmpje is binnenkort te zien op Ring-TV. Het volledige promofilmpje kan je vanaf 17/11 bekijken op onze Facebookpagina 'Gemeente Asse', op de Facebookpagina 'Winkelen in Asse' en in heel wat handelszaken. Met de trailer krijg je alvast een voorsmaakje:

Gepubliceerd op dinsdag 13 november 2018 11.54 u.

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be