Groendak

Heb je interesse in een groendak, een geveltuin of wil je rond je woning ontharden? Dan kan je gratis beroep doen op de ondersteuning van een groenadviseur van 3Wplus. Dit project is een samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.

Waarom deelnemen?

Met een groendak, een groene gevel en minder verharding maak je je woning mooier, klimaatvriendelijker en beter bestand tegen wateroverlast. Deze ingrepen zorgen voor meer biodiversiteit én houden de hitte weg. Minder harde ondergrond maakt dat regenwater via de grond kan wegtrekken. Ook een groendak zorgt voor een tragere afvoer van water.

Werkwijze

Als je interesse hebt, komt de groenadviseur bij je langs. Zij stelt een advies op met onder meer een overzicht van mogelijk te nemen maatregelen. Je kan ook volledige begeleiding krijgen bij je project: van de ontwerpselectie en op het opvragen van offertes tot de keuze van de aannemer en de opvolging van de werken.

Het advies én de begeleiding tot aan de uitvoering zijn gratis.

Met klimaatsubsidie van de provincie Vlaams-Brabant.

Stel je snel kandidaat

We bieden tuinadvies aan – geveltuin, groendak en ontharding – voor maximaal 140 woningen. Stel je dus snel kandidaat, door contact op te nemen met groenadviseur Annelore Michiels, M 0499 71 66 18, annelore.michiels@3wplus.be.

Meer info

Energiehuis 3Wplus

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be