Groepsaankoop regenwatertonnen

Een bovengrondse regenton of regenwaterton installeren is eenvoudig en levert heel wat voordelen op. Het regenwater dat je op deze manier opvangt, kan je gebruiken om je auto of fiets te wassen, of om de planten in je tuin water te geven. Het opgevangen regenwater zorgt er bovendien voor dat je geen kostelijk drinkwater hoeft te gebruiken voor deze zaken. Tot slot kan een regenwaterton zorgen voor een bufferend vermogen. Bij een hevige regenbui zal het regenwater worden opgevangen in de regenwaterton, vooraleer het terecht komt op de bodem of in de waterafvoer. Met een regenwaterton verklein je dus de kans op wateroverlast.

Het gemeentebestuur organiseert samen met Klimaatpunt en Haviland Intercommunale een groepsaankoop voor bovengrondse regenwatertonnen.

Hoe gaan we te werk?

  • Aanbod groepsaankoop (bepaald door de werkgroep)
  • Ge├»nteresseerden ontvangen een offerte van de leverancier.
  • Een regenwaterton besteld? Dan kan je deze afhalen op een centrale locatie in Asse of je laat ze leveren en installeren door 3WPlus.
  • Je kan tot 15 december 2022 een regenwaterton bestellen.

Bestel je regenwaterton

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan vrijblijvend aan via het formulier op de website. Vermeld hier ook als je nog graag wil zetelen in de werkgroep.

Meer info

https://www.haviland.be/nl/regenwatertonnen

Contact

Nog vragen? Neem contact op met Klimaatpunt via reindert.deschrijver@klimaatpunt.be of 0497 41 22 15.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be