Herinrichting Brusselsesteenweg (N9) tussen Vaal en Langestraat

Het Agentschap Wegen en Verkeer startte einde augustus met de herinrichting van de Brusselsesteenweg (N9) tussen Vaal en Langestraat.

Tussen Vaal en Langestraat, over een afstand van ongeveer twee kilometer, werkt het Agentschap aan meer verkeersveiligheid voor fietsers en vlotter openbaar vervoer. Er komt ook een gescheiden rioolstelsel om regen- en afvalwater gescheiden af te voeren.

De werken op de Brusselsesteenweg worden in verschillende fases aangepakt. Dat betekent dat AWV de werken opsplitst in verschillende zones om de hinder voor omwonenden en het verkeer zoveel mogelijk te beperken. 

In een eerste fase van de werken, van einde augustus tot einde 2020, blijft het verkeer op de Brusselsesteenweg mogelijk in beide richtingen. Nadien, van einde 2020 tot het einde van de werken is het verkeer op de Brusselsesteenweg enkel mogelijk in de richting van Brussel. Het doorgaande verkeer in de richting van Asse-centrum wordt omgeleid via de E19 en de E40. Per fase worden ook omleidingen voor het lokale verkeer voorzien. Voor fietsers loopt een omleiding ten zuiden van de Brusselsesteenweg.

Vragen of opmerkingen?
Contacteer de bereikbaarheidsadviseur Giel Cromphout, bereikbaar-vlbr@wegenenverkeer.be of M 0472 18 53 21.

De meest recente informatie over het project vind je op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Gepubliceerd op vrijdag 31 juli 2020 12.58 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be