Spoedingang O.L. Vrouwziekenhuis via Sint Martinusstraat door wegenwerken

Door de werken in Bloklaan zal vanaf 22 mei de spoedingang van het O.L. Vrouwziekenhuis verhuizen naar de Sint Martinusstraat. De hoofdingang langs de Bloklaan is vanaf dan niet meer bereikbaar met de wagen.

De toegang tot Spoed verhuist naar de laad- en loszone in de Sint Martinusstraat. Vanaf 22 mei kunnen spoedgevallen via de binnenkoer van het ziekenhuis de Urgentiedienst bereiken. Patiënten en bezoekers kunnen de reguliere hoofdingang wel nog steeds met de fiets of te voet bereiken. Het ziekenhuis voorziet voldoende rolstoelen ter plaatse, zodat patiënten zo comfortabel mogelijk in het ziekenhuis raken.

De houten poort die toegang biedt tot het O.L. Vrouwziekenhuis in de Arsenaalstraat, ter hoogte van de Markt, is open tussen 07.00 uur en 21.00 uur. Via die poort kunnen valide mensen met een afspraak het ziekenhuis bereiken en op die manier de eventuele verkeersdrukte in de Sint Martinusstraat vermijden.

Parkeren in de buurt

De parkeerplaatsen in de Sint Martinusstraat worden tijdelijk ingericht voor laden en lossen. Zo kunnen bedrijven hier hun goederen lossen voor het ziekenhuis en de handelaars, en kunnen patiënten voor het ziekenhuis hier afgezet worden.

Op het Kerkplein en in de Arsenaalstraat worden enkele parkeerplaatsen tijdelijk ingericht als Shop&Go. Hier is een half uur gratis kortparkeren toegestaan, met gebruik van de parkeerschijf. Ook gratis parkeren op parking Boekfos blijft mogelijk.

Gepubliceerd op vrijdag 19 mei 2023 13.51 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be