Kersthappening

Sfeervolle kerstverlichting zorgt in de koude en donkere dagen van december voor wat extra warmte in onze gemeente. Met de kersthappening zetten we het handelscentrum in de kijker. Maak van je eindejaarsinkopen een heuse uitstap. Geen vluchtig bezoek, maar een uitje met een bezoek aan de kerstmarkt en een hapje en drankje. Je hoeft geen uren onderweg te zijn om van de kerstsfeer te genieten en je steunt de lokale horeca en handelszaken, vaak met een specifiek aanbod ideaal voor een uniek geschenk.

De kersthappening staat voor lokaal winkelen, ontmoeting met familie en vrienden, gezellig iets eten en drinken.

Assese winkelstraten

Kom naar de winterse avondshopping in het centrum van Asse. Zeer veel winkels houden hun deuren net iets langer open (tot 20.00 uur). De winkelstraten worden voor de gelegenheid ondergedompeld in een mystieke wereld van lichtacrobatie en straatanimatie. Ideaal om je cadeautjes te kopen, je tafeldecoratie en menu op punt te stellen of je outfit voor de eindejaarsfeesten te scoren. De winkeliers ontvangen jou met veel productkennis en plezier.

Voor de allerkleinsten verstopt de kerstmascotte zich in de etalages. Wie zoekt, die vindt. 

Kerstmarkt op de Hopmarkt

De jeugdraad organiseert naar goede gewoonte een kerstmarkt. Op de Hopmarkt verzorgen de Assese jeugdverenigingen de innerlijke mens. Naast een grote tent met toffe muziek en optredens zorgen de vuuracts op diverse locaties voor een warme kerstsfeer.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be