Onderwijsbeurs op 6 maart

Op 6 maart 2023 organiseert het gemeentebestuur voor het eerst een onderwijsbeurs en bedankingsavond voor de leerkrachten van alle scholen in Asse. Tijdens de beurs willen we hen laten kennismaken met de welzijnspartners en lokaal talent.

Denk je dat jij met je organisatie, vereniging of bedrijf iets te bieden hebt dat interessant kan zijn voor onze Assese scholen? Schrijf je dan in voor deze beurs.

Welzijnspartners

Dit is de kans om aan leerkrachten te tonen wat jouw organisatie of vereniging aanbiedt want niet alle leerkrachten zijn op de hoogte van het aanbod in onze gemeente.

We weten dat er hoge noden zijn bij de leerlingen en vinden het dan ook heel belangrijk dat leerkrachten op de hoogte zijn van het aanbod op welzijnsvlak en bij wie ze waarvoor terecht kunnen.

Lokaal talent ‘Klasse van Asse’ voor leerkrachten en leerlingen

Asse bruist van het talent. We moeten niet altijd verre schooluitstappen inplannen om toffe en educatieve zaken te ontdekken.

Heb jij of heeft je vereniging een aanbod of bepaalde dienst - educatief, creatief, artistiek of sportief - die interessant kan zijn voor de scholen?

Dan is deze beurs iets voor jou!

Waar en wanneer?

Maandag 6 maart 2023 in het CC van Asse, Huinegem 4.

Aankomst standhouders: tussen 17.30 en 18.00 uur.

De beurs zelf vindt plaats van 18.30 tot 20.00 uur.

Wat mag je verwachten?

500 enthousiaste leerkrachten uit het kleuteronderwijs, lager en secundair onderwijs die langskomen aan je infostand. Al deze leerkrachten willen dat 5 158 leerlingen zich goed in hun vel voelen en interessante en leuke dingen ontdekken in en rond Asse.
Door jouw aanwezigheid kan je dus heel veel personen op het zelfde moment bereiken.

Wanneer je deelneemt, voorzien we een tafel die je zelf kan inrichten als infostand. We belonen de origineelste infostand. 

We zorgen er ook voor dat je geen honger of dorst hoeft te lijden.

We nodigen de pers uit om een kijkje te komen nemen waardoor de beurs ook wat media-aandacht zal krijgen en jij daar een graantje van meepikt.

Ik schrijf me graag in voor de beurs op 6 maart

Gepubliceerd op vrijdag 6 januari 2023 14.08 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be