Online workshop composteren in compostbakken en -vaten

Begint het bij jou ook te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan bij de eerste zonnestralen? Wist je dat compost krachtvoedsel is voor de bloemen, planten en bomen in je tuin? En dat je compost zelf kunt produceren door je groente,- fruit- en tuinafval thuis te composteren?

Je tuin krijgt niet enkel een vitaminekuur maar je bespaart er zelfs geld en afval mee. En bovendien houd je de duurzame kringloop in stand.

Weet je niet hoe je eraan begint? Wat wel en niet te composteren? Of welk systeem je best gebruikt? Tijdens deze infosessie bekijken we de verschillende composteersystemen.

Door de pandemie geven we geen fysieke workshops. Tot en met juni kan je nu wel 1 maal per maand van achter je computer de infosessie volgen.

Hoe? Je schrijf je in via de website van Intradura en geeft daarbij je mailadres op. Inschrijven kan tot de dag van de online sessie zelf (tot 12.00 uur die dag). Je krijgt via mail een link toegestuurd. Kort voor het begin van de infosessie, klik je op die link en dan kom je automatisch op de Zoom- of Teamsomgeving. Je klikt op deelnemen en de organisator zal jou ‘binnenlaten’.

Dit zijn de data van de online sessies:

  • 25 maart
  • 22 april
  • 20 mei
  • 17 juni

Tot op een van de sessies?

Inschrijven

De inschrijving is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven is verplicht en kan via Intradura of via T 02 334 17 55. Gelieve alle gegevens correct te vermelden (zeker je mailadres).

Deze les wordt georganiseerd in samenwerking met Intradura en Vlaco. 

Gepubliceerd op maandag 8 maart 2021 15.35 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be