Ontdek op 4 juni de Zellikse Tuinen, het tuinhuis en de publieke picknickzone

Tien jaar al tuinieren hier heel wat Zellikenaren. Er zijn verschillende projecten: een samentuin ‘Groenten uit Zellik’, individuele moestuinpercelen, een schooltuin, een babbelhof van het sociaal centrum, een kruidentuin, … Ondertussen is ook het tuinhuis, ter ondersteuning van de tuin, klaar.

Zaterdag 4 juni nodigen we iedereen uit op de feestelijke opening: dit is jouw kans om tussen de tuinen te wandelen, met de tuiniers te babbelen, het unieke tuinhuis te bewonderen en om kennis te maken met de samentuingroep Groe(n)ten uit Zellik.

Om het feestelijk te maken voorzien we kinderanimatie waaronder een tijdelijke kinderboerderij, demonstraties, begeleide wandelingen, een blote voetenpad, … Met passende muziek klinken we op deze mooie realisaties.

Er is een wachtlijst voor de individuele percelen, maar aansluiten bij de samentuingroep Groe(n)ten uit Zellik is nog steeds mogelijk.

Meer info over de Zellikse Tuinen

Afspraak

  • zaterdag 4 juni, 14.00 - 18.00 uur
  • gratis en zonder inschrijving
  • Molenbeekdal 2, Zellik

Dit is een initiatief van het gemeentebestuur i.s.m. VLM, Gemeentelijk comité Zellikse tuinen, provincie Vlaams-Brabant, Regionaal Landschap Brabantse Kouters, Pro Natura, Velt, Natuurpunt, CAW, ’t Klimmertje en Groe(n)ten uit Zellik.

Gepubliceerd op maandag 28 maart 2022 13.50 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be