Pensioenpunt Asse opnieuw open vanaf 14 september 2021

Het pensioenpunt dat elke 2de dinsdag van de maand in Asse plaatsvond, zal in alle veiligheid heropstarten vanaf 14 september 2021. Voortaan is het pensioenpunt enkel op afspraak, dit om om te vermijden dat je moet wachten. Dit laat de experten ook toe om je dossier eventueel voor te bereiden.

Hoe moet je een afspraak maken?

Vanaf maandag 23 augustus kan je een afspraak maken. Bel daarvoor naar de gratis Pensioenlijn 1765. Een medewerker van de pensioendienst zal je eerst vragen waarom je een afspraak wil. De medewerker bekijkt of je telefonisch kan geholpen worden om een onnodige verplaatsing te vermijden. Als er een afspraak nodig is, zal de medewerker een afspraak vastleggen.

Waar?

De zitdagen van het Pensioenpunt vinden elke 2de dinsdag van de maand plaats in het gemeentehuis van Asse. Meld je op de dag en het uur van je afspraak aan het onthaal.

Wat moet je meebrengen?

Breng je rijksregisternummer mee. Dit nummer staat vermeld op de achterzijde van je identiteitskaart. Bereid je vragen goed voor en neem zoveel mogelijk documenten en gegevens in verband met je dossier mee.

Heb je een vraag over je pensioen?

Als je een vraag hebt over je pensioen kijk je best eerst op Mypension.be.
Je vindt er veel nuttige informatie zoals de pensioendatum, raming van het bedrag, betaaldata, enzovoort. Indien je geen toegang hebt of je vindt niet wat je nodig hebt: bel de gratis pensioenlijn 1765. De pensioenexperten beantwoorden al je vragen.

Gepubliceerd op dinsdag 20 juli 2021 9.04 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be