Rioolrenovatie Koensborre

FARYS renoveert in de Koensborre het bestaande rioolstelsel. De werken duren tot en met vrijdag 30 augustus. Donderdag 22 augustus is de Nieuwstraat tussen de N9 en Muurveld volledig afgesloten voor alle verkeer.

Firma Groep Smet nv uit Dessel voert dit werk uit. Het werk wordt uitgevoerd in verschillende fasen, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tot en met vrijdag 30 augustus wordt Koensborre afgesloten tussen Nieuwstraat en Broekeweg, inclusief pleingedeelte. In deze zone wordt er ook een parkeerverbod ingesteld.

Tot en met vrijdag 30 augustus wordt Nieuwstraat enkelrichting gemaakt tussen het kruispunt met de N9 en Bloklaan. Verkeer komende van Ternat wordt omgeleid via Muurveld - Boekfos - N9. De handelaars in Nieuwstraat, Kerkplein, Sint-Martinusstraat en Bloklaan zijn bereikbaar.

Donderdag 22 augustus zal de Nieuwstraat tussen de N9 en Muurveld volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. Voor het verkeer wordt een omleiding voorzien via N9 - Boekfos - Bloklaan. Bedoeling is dat vrachtverkeer + 3t5 van Ternat naar Asse omrijdt via E40 en afrit Zellik neemt.

Farys brengt de omwonenden schriftelijk op de hoogte van de voorziene hinder en duur van de werken.

Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2019 10.01 u.

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be