Ruben Van Gucht vertelt sportverhalen

In ‘Sportman’ bundelt Ruben Van Gucht de verhalen die zich de voorbije tien jaar hebben afgespeeld in zijn carrière en in zijn leven. Op 14 november om 20.00 uur op de zolder van het Oud Gasthuis.

‘Sportman’ wordt hierdoor een wereldreis waarin de gebeurtenissen door de ogen van de sportjournalist én de sporter in de journalist worden verteld.

De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen. Ruben Van Gucht beklimt bergen, test het werelduurrecord en waagt zich aan ultralopen.

‘Sportman’ is een voorstelling waarin naast verhalen ook een belangrijke rol voor muziek is weggelegd. Van Gucht trekt immers op tournee met twee van z’n vaste muzikale compagnons: Mathieu & Guillaume. De troubabroers uit Antwerpen ondersteunen, vervolledigen of vertalen de verhalen in muzikale bewoordingen.

Donderdag 14 november om 20.00 uur, zolder Oud Gasthuis, Gemeenteplein 26.

Toegang: 12 euro.

Tickets via www.ccasse.be.

Gepubliceerd op dinsdag 5 november 2019 9.48 u.

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be