Skatekampen paasvakantie 2020 - GEANNULEERD

UPDATE CORONA: Minister van Jeugd Benjamin Dalle kondigde aan dat vakantiekampen en jeugdwerkactiviteiten in de paasvakantie niet mogen doorgaan. Daarom worden het skatekamp en de speelpleinwerking in Asse en Zellik geannuleerd.

Tenzij er vanuit de federale overheid wijzigingen komen inzake noodopvang voor kinderen van ouders met essentiële beroepen, zal de speelpleinwerking dus niet doorgaan.

Jeugddienst Asse, Jeugddienst Ternat, Team Jongeren Dilbeek en RAION organiseren samen skatekampen tijdens de paas- en zomervakantie. Omwille van het coronavirus is het paaskamp geannuleerd. Wie zich inschreef, wordt persoonlijk gecontacteerd.

We weten nu nog niet of het skatekamp in de zomervakantie kan plaatsvinden.
Tijdens de zomervakantie is er van 6 t.e.m. 10 juli het kamp voor beginners en van 24 t.e.m. 28 augustus het kamp voor gevorderden.

We skaten in de skateparken van Asse, Ternat en Dilbeek. De planning wordt in de week voor het kamp doorgemaild omdat we rekening moeten houden met het weer. We vragen zelf vervoer naar de skateparken te voorzien.

Voor de uitstap naar Anderlecht, telkens op vrijdag tijdens de kampen, vertrekken we met de bus in Asse aan ’t Jass, Asphaltcosite 20.

Vanaf 8 jaar.

Deelname: € 105/week

Elke dag van 09.00 tot 16.00 uur.

Inschrijven via: https://dilbeek.ticketgang.eu/

Gepubliceerd op woensdag 4 maart 2020 12.07 u.

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be