Gezocht: lokaal talent voor derde editie van Tour Elentrik

Kan je goed tekenen of schilderen? En droomde je er altijd al van om jouw kunstwerk in het straatbeeld te zien? Dan is dit jouw kans, want we zoeken nieuwe kunstenaars om nutskasten op te vrolijken tijdens de derde editie van Tour Elentrik.

Tour Elentrik is een street-artproject, waarbij nutskasten worden opgesmukt met een kunstwerk of tekening van een lokaal talent. Een unieke manier om het straatbeeld op te fleuren. Gemeente Asse werkt hiervoor samen met Treepack. Na Asse-centrum en Zellik, is Mollem aan de beurt voor een derde editie met 5 locaties. Benieuwd? Ontdek dan hier de vorige edities.

Knipoog

Voor deze editie werken we met het thema ‘knipoog’. Dat kan letterlijk of figuurlijk zijn: een knipoog naar de omgeving, naar de geschiedenis, … Uit de inzendingen worden 5 artiesten geselecteerd. Ben je erbij? Dan krijgt jouw werk een plek in Mollem en op het digitale platform streetartcities.com.

Schrijf je in

Zin om zelf je ontwerp op een kastje aan te brengen? Bezorg ons dan een foto of schets van een werk in jouw stijl. Het hoeft nog geen ontwerp in het thema te zijn, daarvoor organiseren we een workshop op zaterdag 23 maart van 11.00 tot 16.00 uur, onder begeleiding van Treepack. Het schilderen zelf vindt plaats in de week van 27 april tot 5 mei.

Concreet:

  • Kan je goed tekenen of schilderen?
  • Ben je minimum 16 jaar?
  • Ben je vrij voor de ontwerpworkshop op zaterdag 23 maart van 11.00 tot 16.00 uur?
  • Kan je jouw ontwerp aanbrengen in de week van 27 april tot 5 mei?

Schrijf je dan voor 8 maart in via onderstaande knop en voeg een tekening of schets in jouw stijl toe.

Inschrijven voor Tour Elentrik

Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2024 10 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be