Tweedehandswinkel (Kringwinkel)

Spullen die je aan De Kringwinkel geeft, moeten onmiddellijk herbruikbaar zijn. Enkel voor elektronica en fietsen heeft De Kringwinkel een herstelatelier. Deze twee producten worden dus altijd aanvaard, zelfs al zijn ze stuk.

Voor meubels is er geen herstelatelier. De Kringwinkel heeft noch de kennis (vakmensen), noch de middelen (plaats, gereedschap, …) om een dergelijk atelier uit de bouwen. Zelfs voor kleine herstellingen moeten ze jammer genoeg passen.

De Kringwinkel aanvaardt alle textiel als het proper is en niet gescheurd. Met huisraad, speelgoed, boeken en multimedia kan je ook bij De Kringwinkel terecht.

Waarom De Kringwinkel selectiecriteria hanteert

Spullen die De Kringwinkel inzamelt en uiteindelijk niet kan verkopen, moeten afgevoerd worden als restafval. Dit kost geld, geld dat het dan niet meer kan besteden aan sociale tewerkstelling. En sociale tewerkstelling is en blijft de bestaansreden van De Kringwinkel.

Twijfel je of iets herbruikbaar is?

Twijfel je of iets herbruikbaar is dan kan je alvast hier de spelregels nakijken. Toch nog vragen? De onthaalmedewerkers staan voor je klaar via T 02 255 19 40 of 016 26 09 21 (maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur).

Vraag je gewoon even af: Zou ik hetgeen ik aan De Kringwinkel schenk ook aan mijn vriendin willen geven? Zou ik er zelf nog voor willen betalen? Is het antwoord twee keer 'ja', dan is de kans groot dat ook De Kringwinkel er blij mee is.

Meer informatie over de werking en inzameling lees je in het duurzaamheidsverslag.

Meer info

Kringwinkel
Weversstraat 34
1730 Asse

M 0490 64 53 35

info@vites.be

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be