Vacature - jongerenwerker

Het gemeentebestuur van Asse gaat over tot de aanwerving van een enthousiaste jongerenwerker (m/v/x) voor de dienst Jeugd (niv. B1-3/voltijds/contractueel).

Wat zijn jouw voornaamste taken?

Als jongerenwerker sta je in voor het uitbouwen en beheren van een netwerk, met specifieke aandacht voor hangjongeren of maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. Je leidt hen toe naar het bestaande vrijetijdsaanbod of organiseert zelf een vrijetijdsaanbod of een plek waar deze jongeren terecht kunnen.

Je onderzoekt daarnaast de mogelijkheden voor het opstarten van een UiTPAS in Asse. Als de UiTPAS er komt, zorg je mee voor de installatie ervan en ondersteun je de werking via contacten met je netwerk en communicatie met de doelgroep. 

Je bent grotendeels actief op het veld zelf.

Welk profiel verwachten wij?

Je bent in het bezit van een bachelordiploma en rijbewijs B.

Ervaring met jongerenwerk of straathoekwerk en maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren zijn een pluspunt.

Je legt makkelijk contact met jongeren en kan goed netwerken opbouwen en onderhouden. Je kan goed organiseren en bent communicatief sterk. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid. Flexibiliteit is een must; deze functie vraagt om vaak buiten de normale kantooruren te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige baan met een aantrekkelijk salaris, een pakket met een aantal extralegale voordelen en een groot verantwoordelijkheidsgebied. Als bestuur engageren we ons om je de nodige ondersteuning (interen en extern) te bieden in deze nieuwe job.

Indiensttreding: zo snel mogelijk.

Interesse?

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door uiterlijk 22 augustus 2019 het verplichte inschrijvingsformulier in te vullen.

Indien je niet via de gemeentelijke website kan solliciteren, verstuur dan een mail naar vacatures@asse.be. Je ontvangt dan info om je op een andere manier kandidaat te stellen.

Het schriftelijke examengedeelte vindt plaats op dinsdag 3 september 2019 vanaf 16.00 uur in het administratief centrum, Gemeenteplein 1, 1730 Asse. Het mondelinge examengedeelte vindt plaats op maandag 16 september 2019.

Ik wil me kandidaat stellen voor de functie van jongerenwerker

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be