Vacature directeur woonzorgcentrum Hingeheem

Het OCMW Asse organiseert een selectieprocedure voor de functie van

Directeur woonzorgcentrum Hingeheem (m/v/x)

niveau A4a-A4b/ voltijds (38 uur) / statutair – met aanleg van een wervingsreserve van 2 jaar

Wat zijn jouw voornaamste taken?

Als directeur van Woonzorgcentrum Hingeheem ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Je stuurt het personeel aan. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de residenten en hun familie. Je ziet toe op een correcte toepassing van de wet- en regelgeving. Je volgt de subsidies op en streeft naar financiële optimalisatie.

Welk profiel verwachten wij?

Ben je goed in organiseren? Kan je een team coachen? Ben je dynamisch én leergierig? Komt de zorg voor mensen voor jou op de eerste plaats? Ben je communicatief? Sta je graag in voor het waken over budgetten en planning?

Dan ben jij de directeur waar we naar op zoek zijn!

Diplomavereisten

 • Je hebt reeds 4 jaar beroepservaring, waarvan minstens 2 jaar in een leidinggevende functie.
 • Je kan ook deelnemen als je niet beschikt over een masterdiploma.

Wat bieden wij?

 • een dynamische werkomgeving;
 • een uitdagende job met ruime verantwoordelijkheid;
 • een aantrekkelijke verloning volgens niveau A4a-A4b (minimum bruto maandsalaris 3816 euro – 0 jaar anciënniteit, maximum bruto maandsalaris 5636 euro - 23 jaar anciënniteit);
 • hospitalisatieverzekering;
 • maaltijdcheques van 8 euro;
 • terugbetaling kosten woon-werkverkeer met openbaar vervoer;
 • fietsvergoeding;
 • soepele verlofregeling met 26 verlofdagen;
 • wij nemen relevante beroepservaring uit de privésector en overheid onbeperkt in aanmerking voor de toekenning van anciënniteit.

Interesse?

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door het verplichte onderstaande inschrijvingsformulier in te vullen. Deelnemen kan tot en met 10 oktober 2021.

Indien je niet via de gemeentelijke website kan solliciteren, stuur dan een mail naar vacatures@asse.be. Wij bezorgen je dan nieuwe richtlijnen om je kandidaat te stellen.

Ik wil me kandidaat stellen voor de functie van directeur woonzorgcentrum

Wie niet over een masterdiploma beschikt moet voorafgaand een niveau- en capaciteitstest afleggen bij het selectiebureau tussen 20 en 22 oktober 2021.

Kandidaten die hiervoor geslaagd zijn en kandidaten die al beschikken over een masterdiploma nemen deel aan een assessment bij een selectiebureau tussen 25 en 27 oktober 2021.

Kandidaten die op basis van het assessment geschikt worden bevonden, mogen deelnemen aan het mondelinge examen op donderdag 4 november 2021 of maandag 8 november 2021.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be