Ruimtelijke planner/diensthoofd Ruimtelijke Planning en Ondernemen

De gemeente Asse zet volop in op een aangename en dynamische leef- en werkomgeving voor haar inwoners en bezoekers.

Om deze doelstellingen zo goed mogelijk waar te maken, is het gemeentebestuur van Asse momenteel op zoek naar een enthousiast (m/v/x):

Ruimtelijke planner / diensthoofd Ruimtelijke Planning en Ondernemen

Wat zijn jouw voornaamste taken?

Je bent in deze functie zowel diensthoofd Ruimtelijke Planning en Ondernemen als gemeentelijk omgevingsambtenaar (GOA).

Als diensthoofd Ruimtelijke Planning heb je als taak het opmaken van stedenbouwkundige ontwerpen en planologische studies, het opstellen van gemeentelijke ruimtelijke beleids- en visieplannen en RUP’s, ontwerpen van publieke ruimten, ontwikkeling van bedrijventerreinen en woonprojecten,…

Als omgevingsambtenaar sta je mee in voor de behandeling van omgevingsdossiers ruimtelijke ordening met focus op de ondernemingen.

Als diensthoofd Ondernemen coördineer je het beleid rond lokale economie en bied je ondersteuning rond vestiging, ontwikkeling, exploitatie en promotie van bedrijven (landbouw, middenstand, kmo en ondernemen, ...) in de gemeente Asse.

Welk profiel verwachten wij?

 • Je bent houder van een master in een wetenschappelijke richting met bijzondere affiniteit inzake ruimtelijke ordening en ontwerp, of gelijkwaardig op basis van opleidingen en/of verworven kennis.
 • Je hebt een goede kennis van de regelgeving over ruimtelijke ordening en omgevingsvergunningen. Je kan grafisch en ruimtelijk ontwerpen, bent zowel schriftelijk als mondeling vlot en bent bedreven in presentatie- en vergadertechnieken. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent flexibel inzetbaar voor diverse projecten. Je bent altijd bereid om je bij te scholen. Functierelevante ervaring is een pluspunt.
 • Je bent in het bezit van het diploma ‘Master in de stedenbouw en ruimtelijke planning’ of beëindigt deze opleiding succesvol binnen de vijf jaar na je indiensttreding.

Wat bieden wij?

 • een voltijdse contractuele tewerkstelling (niv. A1a-3a)
 • flexibele werkuren
 • maaltijdcheques van 8 euro
 • hospitalisatieverzekering
 • terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer via derdebetalerssyteem
 • fietsvergoeding (0,24 euro per km)
 • 35 dagen verlof en 14 feestdagen
 • vormingsmogelijkheden
 • max. 6 jaar overname van privé-diensten (indien relevante ervaring), onbeperkte overname van diensten in de openbare sector
 • een minimumbrutoloon van 3.170 euro (0 jaar anciënniteit) en maximum 4.933 euro (24 jaar anciënniteit)

Interesse?

Je kan deelnemen aan de niet-vergelijkende selectieprocedure (met aanleg van een contractuele en statutaire wervingsreserve van 2 jaar) door uiterlijk 4 oktober 2020 het verplichte inschrijvingsformulier in te vullen.

Indien je niet via de gemeentelijke website kan solliciteren, verstuur dan een mail naar vacatures@asse.be. Wij bezorgen je dan nieuwe richtlijnen om je kandidaat te stellen.

Het schriftelijke examengedeelte vindt plaats op dinsdag 13 oktober 2020 om 16.00 uur, Administratief centrum, Gemeenteplein 1, 1730 Asse.

 Het mondelinge examengedeelte vindt plaats op donderdag 22 oktober 2020.

Ik wil me kandidaat stellen voor de functie van ruimtelijke planner en diensthoofd Ruimtelijke Planning en Ondernemen

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be