Vaccinatiecentrum Affligem

Het vaccinatiecentrum in Asse is gesloten.

Voortaan kunnen alle inwoners van Asse, Opwijk en Merchtem terecht in het vaccinatiecentrum 'Bellekouter' in Affligem, Bellestraat 99.

Hoe geraak je er?

Met de fiets: 8,6 km of ong. 26 min. Er is een afgescheiden fietspad op de N9 en N208. Indien je grote straten als de Edingse- of Gentsesteenweg wil vermijden, kan je via www.fietsnet.be een alternatieve route samenstellen aan de hand van fietsknooppunten. Een optie is om een stukje via de Edingsesteenweg te rijden en vervolgens via Asbeek en Essene. Je vindt deze route op RouteYou.

Met de wagen: je neemt de E40 richting Oostende/Gent - afrit Liedekerke/Affligem. Volg de bewegwijzering vanaf de afrit. Er is een ruime parking.


Met de bus: je neemt lijn 214. Je stapt af aan de halte Hekelgem Bleregem en neemt vervolgens lijn 625 richting Essene-Liedekerke-Pamel. Hier stap je af aan de halte Hekelgem Bellekouter. Bus 625 heeft soms ook Leerbeek als bestemming en rijdt niet ‘s avonds en in het weekend. Je koopt best een sms-biljet via 4884 DL, want betalen aan de chauffeur kan niet.

Met de trein: vraag je gratis ticket aan.

  • Vlotte verbinding, met overstap in Jette. Om het halfuur (om het uur in het weekend en ‘s avonds) is er een trein tot Essene-Lombeek. Vandaar is het 1,8 km stappen naar het vaccinatiecentrum.
  • Woon je in Zellik? Vanuit het station Sint-Agatha-Berchem is er een rechtstreekse verbinding naar Essene-Lombeek. Vanuit dit station (5 stops) sta je in een kwartiertje in Essene-Lombeek.
  • Wij zijn gratis ticket wil aanvragen aan de automaat in het station, moet kijken bij 'promoties'.

Wie minder mobiel is en niet op eigen houtje in het vaccinatiecentrum geraakt, kan beroep doen op de Mindermobielencentrale, T 02 460 86 89, elke werkdag tussen 08.30 en 12.00 uur. Doe je aanvraag wel tijdig, minstens 2 werkdagen vooraf.

Contact vaccinatiecentrum

Je kan het vaccinatiecentrum contacteren via vaccinatie@affligem.be of T 053 83 33 29.

Vind een antwoord op veelgestelde vragen

Openingsuren callcenter Affligem

Het callcenter is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag: telkens van 09.30 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 17.00 uur

Meer info op de de website van Eerstelijnszone AMALO.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be