Vaccinatiecentrum Asse

De sportloods als vaccinatiecentrum

De sportloods is 2.100 m2 groot en beschikt over de nodige sanitaire voorzieningen. Ze ligt op loopafstand van het station Asse (lijn Zellik-Asse-Mollem-Merchtem-Opwijk) en de bijhorende bushalte, beschikt over 150 parkeerplaatsen en ligt bovendien ook dicht bij het OLV Ziekenhuis.

We kunnen rekenen op de medische expertise en ervaring die is opgebouwd in het triagecentrum van Merchtem, de huisartsenkring, het OLV ziekenhuis en de eerstelijnszone AMALO.

Locatie

Pastinakenstraat 31, 1730 Asse

Gratis met de trein naar het vaccinatiecentrum

De NMBS biedt een gratis heen- en terugticket aan op de dag van de vaccinatie. Dit geldt zowel voor je eerste als tweede prik. Meer info via de website van de NMBS.

Callcenter

Het vaccinatiecentrum is elke werkdag telefonisch bereikbaar:

  • Op maandag, donderdag en vrijdag telkens van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Op dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 19.00 uur.
  • Op woensdag van 09.00 tot 12.00 uur

Veelgestelde vragen en antwoorden

Op de website Laat je vaccineren vind je veelgestelde vragen over het vaccinatiecentrum, maar bijvoorbeeld ook informatie over wie de uitnodiging voor de vaccinatie verzendt en via welk kanaal.

Meld je aan als vrijwilliger

Eerstelijnszone AMALO is op zoek naar vrijwilligers. Ben je (para)medicus, EHBO-hulpverlener, verpleger/verpleegster, administratieve duizendpoot? Meld je aan.

In het vaccinatiecentrum: het vaccinatieparcours in 4 stappen

Deze video toont je hoe de COVID-19-vaccinatie verloopt in ons vaccinatiecentrum. In 4 eenvoudige stappen word je op een vlotte en veilige manier gevaccineerd.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be