Vaccinatiecentrum Asse

De sportloods als vaccinatiecentrum

De sportloods is 2.100 m2 groot en beschikt over de nodige sanitaire voorzieningen. Ze ligt op loopafstand van het station Asse (lijn Zellik-Asse-Mollem-Merchtem-Opwijk) en de bijhorende bushalte, beschikt over 150 parkeerplaatsen en ligt bovendien ook dicht bij het OLV Ziekenhuis.

We kunnen rekenen op de medische expertise en ervaring die is opgebouwd in het triagecentrum van Merchtem, de huisartsenkring, het OLV ziekenhuis en de eerstelijnszone AMALO.

Locatie

Pastinakenstraat 31, 1730 Asse

Gratis met de trein naar het vaccinatiecentrum

De NMBS biedt een gratis heen- en terugticket aan op de dag van de vaccinatie. Dit geldt zowel voor je eerste als tweede prik. Meer info via de website van de NMBS.

Callcenter

Het vaccinatiecentrum is elke werkdag telefonisch (02 454 19 57) en per mail (vaccinatie@asse.be) bereikbaar. Aangezien we heel wat telefonische oproepen ontvangen, vragen we je om je vraag bij voorkeur per mail te stellen.

Openingsuren callcenter

Elke werkdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Op de website Laat je vaccineren vind je veelgestelde vragen over het vaccinatiecentrum, maar bijvoorbeeld ook informatie over wie de uitnodiging voor de vaccinatie verzendt en via welk kanaal.

Meld je aan als vrijwilliger

Eerstelijnszone AMALO is op zoek naar vrijwilligers. Ben je (para)medicus, EHBO-hulpverlener, verpleger/verpleegster, administratieve duizendpoot? Meld je aan.

In het vaccinatiecentrum: het vaccinatieparcours in 4 stappen

Deze video toont je hoe de COVID-19-vaccinatie verloopt in ons vaccinatiecentrum. In 4 eenvoudige stappen word je op een vlotte en veilige manier gevaccineerd.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be