Musicalia

Musicalia staat voor 'Musical In Asse' en is een feitelijke vereniging die een deeltijdse opleiding musical aanbiedt. De drie disciplines - zang, dans en drama - worden afzonderlijk behandeld en naar het einde van het jaar toe in een projectvorm gegoten.

Elke nieuwe leerling bij Musicalia start in de instapklas, gedurende een volledig schooljaar. Daarin worden stap voor stap alle beginselen van het vak musical aangeleerd. Op die manier hebben de leerlingen alle tijd om zich rustig in te werken om nadien deel te nemen aan de reguliere musicallessen. De instapklas is het volledige jaar toegankelijk. Indien een leerling in de helft van het jaar of nog later instapt, zal deze het schooljaar nadien ook nog een deel in de instapklas les volgen vooraleer hij/zij kan doorstromen. De instapklas neemt nog geen deel aan de openbare projecten van Musicalia. Zij treden wel mee op tijdens onze Muzikale Avond en krijgen op het einde van het jaar een toonmoment.

Alle docenten binnen Musicalia zijn afgestudeerd aan een erkend conservatorium en zijn zelf ook actief binnen de professionele musical wereld. 

De lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden binnen zowel de productie- als de instapklassen. De leden worden verdeeld per leeftijd, namelijk kids, tieners en volwassenen. 

Adres

Adres
Z.5 Mollem 181, 1730Asse
E-mail
info@musicalinasse.be
Website
https://musicalinasse.be/

Contact

Geoffrey Debondt

Adres
Sint-Goriksstraat 39 , - 1730Asse

Voorzitter

Geoffrey Debondt

Secretaris

Joren Houtevels

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be