Fietskluis

Ter hoogte van Lindendries, vlak aan het station van Asse, vind je 8 fietskluizen terug. In deze fietskluizen kan je je fiets eenvoudig en veilig opbergen. Het station is bovendien een Hoppinpunt, voorzien van tal van mobiliteitsmogelijkheden. 

Waarom een fietskluis?

Fiets jij met je eigen (elektrische) fiets naar het trein- of busstation? Wil jij je fiets liefst veilig opbergen? Wel, dan kan jij een fietskluis waarschijnlijk goed gebruiken. Op die manier kan je gerust op de trein of bus stappen. Het is veilig en bovendien erg eenvoudig, want reserveren en betalen doe je via de app. Op die manier hopen we het fietsgebruik van en naar het Hoppinpunt te stimuleren.

Hoe werkt het?

Je gebruikt de fietskluizen via de gratis app "Fietskluizen" (voor Android en iOS). Via deze app kan je een kluis reserveren, openen en sluiten en je reservatiestatus bekijken. Je vindt er ook een geïntegreerd betalingssysteem waarmee je snel, veilig en eenvoudig betalingen kunt verrichten via domiciliëring en bancontact. Bovendien beschikt de app over een handleiding en een helpdesk.

Veelgestelde vragen over de app 

Je kan de lockers huren per uur of per dag. Hiervoor betaal je: 

  • 0,20 euro/uur
  • 1 euro/dag

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be