Maak jouw zaak toegankelijk

Baat jij een restaurant of café uit? En is iedereen bij jou welkom? Ook ouderen, mensen met een beperking of ouders met een kinderwagen? Laat het weten dan weten via het platform Iedereen Overal. Zo weet iedere bezoeker wat te verwachten en in hoeverre je zaak toegankelijk is. Is je zaak op en top toegankelijk? Dan maak je kans op een gouden medaille.

Laat weten hoe toegankelijk je zaak is

Op het platform kan elke bezoeker bekijken welke restaurants en cafés een bronzen, zilveren of gouden medaille hebben behaald. Dankzij de medailles kan je zien of er bijvoorbeeld een aangepast toilet is, of je makkelijk binnen kan en inschatten of je begeleiding nodig hebt.

Als uitbater kan je zelf data en foto’s van je zaak invoeren. Bronzen, zilveren en gouden medailles worden meteen automatisch digitaal toegekend. Alleen een gouden medaille ontvang je ook fysiek en kan je laten schitteren door ze op te hangen in de inkom van je zaak. 

Iedereen, zowel klanten met als zonder beperking, kunnen een review delen op de detailpagina van de zaak.

Jouw zaak toegankelijker maken?

Een volledig toegankelijke zaak creëren, dat begint al van bij het ontwerp. Open je binnenkort een restaurant of café? Of plan je een grondige renovatie van je huidige zaak? Kies dan voor een inclusief ontwerp, waarbij je rekening houdt met hoe verschillend klanten zijn. Want dat is uiteindelijk toch voor wie je het doet.

Ook in je bestaande zaak kan je met kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Ontdek enkele quick wins op deze website.

Meer info

Kan je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact op met Inter – Toegankelijk Vlaanderen via info@inter.vlaanderen of T 011 26 50 30.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be