FC Jóvenes Relegem

FC Jóvenes is opgericht te Relegem op 24 mei 2019, door Rudi Olbrechts (voorzitter), Jelle Olbrechts (ondervoorzitter), Jarne Moerenhout (penningmeester) en Dylan Suls (stichtend lid) met als doel ons te amuseren tijdens het tofste spelletje dat er bestaat, namelijk voetbal!
 
Het begon allemaal toen Jelle met zijn broers, vrienden en neven hun aan het inschrijven waren voor een minivoetbaltornooi op gras. Ze zochten een naam voor hun ploeg en Jelle kwam op het idee om jongeren te vertalen naar het Spaans, met als resultaat Jóvenes. Door een aantal spelers, een ploegnaam, truitjes, ... te zoeken is het allemaal beginnen kriebelen bij Jelle. Hij dacht er al lang aan om een zaalvoetbalploeg op te richten met vrienden om hun te amuseren, maar het was er nooit van gekomen. Na enkele berichten, gesprekken en vergaderingen met vrienden en familie, is uiteindelijk FC Jóvenes ontstaan.

“Jóvenes is de Spaanse vertaling voor jongeren of jonge jongens”

Nog voor we het wisten was er een Feitelijke Vereniging (FV) en een rekeningnummer aangemaakt bij de bank. Enkele dagen later hadden we de sporthal (sporthal PIVO) in ons klein dorpje kunnen regelen, hadden we een sponsor voor onze truitjes en waren we al met 15 gemotiveerde spelers. Het inschrijvingsformulier werd snel verstuurd naar de Vlaamse Zaalvoetbalbond en het voorschot werd onmiddellijk betaald. Er kwamen al snel enkele sponsors vanuit de buurt aankloppen om ons te steunen in onze droom.

 

Relegem ligt tussen Wemmel en Zellik, tegen de Brusselse rand. Op sommige plaatsen heeft men een kijk op het Atomium

 

Het clublogo is gebaseerd op een van de grootste en belangrijkste monumenten in België, het Atomium. Het monument is gebouwd in het kader van de Brusselse wereldtentoonstelling in 1958. Relegem is een klein dorpje en een deelgemeente van Asse. Het ligt tussen Zellik en Wemmel, wat iedereen wel kent van de files tijdens de spits op de Ring rond Brussel. Op tal van plaatsen, in het plattelandse Relegem, kan men het Atomium en de Brusselse skyline zien. Vandaar dat het Atomium centraal staat in het clublogo van FC Jóvenes.

“Gezonde en sportieve ambitie, maar in de eerste plaats amusement en plezier”

FC Jóvenes heeft een gezonde en sportieve ambitie, maar is vooral opgericht ter amusement en plezier. We hebben allemaal sportieve ambities en gaan alles uit de kast halen, maar de sportieve ambities mogen het amusement en plezier niet overstijgen! We zijn allemaal vrienden, maar vooral familie van elkaar! Stuk voor stuk jongeren uit Relegem en omgeving.
“ONE TEAM, ONE DREAM ??

Adres

Adres
Reekstraat 66, 1731Relegem
GSM
+32475587084
E-mail
fc.jovenes@outlook.com

Contact

Jelle Olbrechts

Adres
Reekstraat 66 , 1731Relegem
GSM
+32475587084
E-mail
fc.jovenes@outlook.com

Voorzitter

Rudi Olbrechts

Secretaris

Jarne Moerenhout

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be